Toiminta

PÄIVÄHOITO

Pikkupurressa on 32 hoitopaikkaa ja kaksi ryhmää: Helmet ja Aarteet

Päiväkoti on avoinna ma-pe klo 6.15-17.00.

HOITOMAKSUT

Hoitomaksut määräytyvät perheentulojen mukaisesti ja niihin liittyvästä palvelusetelistä tai yksityisen hoidon tuesta  päättää lapsen kotikunta.

Kokopäivähoito:   20-303 euroa/ kk  (palaveluseteli/yksityisen hoidontuella)

Osapäivähoito: 15-184,80 euroa/kk (palaveluseteli/yksityisen hoidontuella)

 

RAKENNUS
Jos saisi toivoa. Ja jos vielä saisi, mitä toivoo, niin ilman muuta haluaisimme päiväkodille parhaat mahdolliset tilat. Valitettavasti monta asiaa puuttuu vielä. Ensinnäkin Pikkupursi tulee sijaitsemaan toimenpidekieltoalueella, joten pysyvän rakennuksen rakentaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Olemme kuitenkin jo toteuttaneet kristillisen koulun musiikkiluokan ns. väistötilaperiaatteella. Rakennus rakennetaan väliaikaisella luvalla, mikä ei suinkaan tarkoita huonoa rakentamista. Päiväkotirakennuksesta tulee ns. passiivitalo, ja se täyttää tamän päivän vaatimukset niin energiatehokkuuden kuin päiväkotinormistonkin suhteen. Ainut oleellinen ero perinteiseen pysyvään rakennukseen on perustus. Pikkupursi rakennetaan ns. ruuvipaaluperustukselle, joka toimii hyvin myös pysyvän rakennuksen perustuksena.

RAHOITUS
Päiväkodin tilojen saamiseen  ja ylläpitämiseen tarvitaan rahoitusta. Nurmin Majakka ry:llä on keräyslupa ja se tekee keräyksen onnistumiseksi yhteistyötä Kristillisen päiväkodin kannatysyhdistys -Tampere ry:n kanssa. 390 000 euroa on paljon rahaa ja Jumalan ihmettä tarvitaan, että adventtikrikon antaman rahoituksen lisäksi tarvittava 175 000 euron omavastuuosuus saadaan kerättyä. Tämä kertomus voisi jatkua: Ja niin Jumala lähetti rikkaita miehiä ja naisia. Oikeastaan se jatkuukin noin. Jumala lähetti ja lähettää edelleenkin rakkaudesta ja taidoista rikkaita miehiä ja naisia hankkeen eteenpäin viemiseksi. Pian saadaan iloita niistä ihmeistä, joita Jumala tällä kohdalla Pikkupurren kertomusta tekee.

IHME on tapahtumassa koko ajan. Rakentaminen saatiin aloittaa, vaikka tarvittua summaa ei ole kokonaisuudessa kerättykään vielä. Rahaa kerätään uskossa edelleen ja Pikkupursi-rakennus on valmis. Sen rahoitus hoidetaan vuokraosuudella ja rukouksemme on, että Pikkupursi  selviää taloudellisesta haasteesta Jumalan ja meidän kaikkien yhteistyöllä. Eli voit edelleenkin painaa lahjoita nappia ja lahjoituksesi on tarpeen ja välttämätön Pikkupurrelle.

 

Comments are closed