Talven uusia tuulia

Pikkupurren talvi on sujunut sukkelasti ja iloisesti. Lapset ovat nauttineet talvisista pihaleikeistä ja luonnosta. Talvitaiteilut, toimintahetket, liikuntapuuhat ja monenlaiset leikit ovat oppimisen ja kehittymisen askelia päivähoidon arjessa. Yhdessä olemista ja toimimista innostaa, rauhoittaa  ja rikastuttaa Pikkupurressa se, että Jeesus saa olla mukana pienen ihmisen arjessa myös konkreettisesti  puheissa, lauluissa ja rukouksessa. Turvallinen ja hyvä ilmapiiri syntyy Jeesuksen rakkauden huomaamisesta sekä tutuista ja osaavista aikuisista, jotka yhdessä vanhempien kanssa huolehtivat lapsista ja tukevat kaikin tavoin heidän tervettä ja tasapainoista kehitystään.

Maaliskuun alusta Pikkupurressa tapahtui henkilöstö muutoksia. Päiväkodinjohtajana aloitti Aarteiden ryhmän lastentarhanopettaja Jenni Virolainen ja Aarteiden esiopettajaksi siirtyi Tampereen kristillisen koulun puolelta tuttu Milena Lehtinen. Lämpimät kiitokset Pikkupurtta alkuun luotsanneelle Minnalle ja Helmien ryhmästä kotikonnuilleen muutavalle Riikalle.

Kiitollisena Jeesukselle Pikkurresta ja siunausta koko Pikkupurren väelle.

Merja Kinnunen

Saanut opetusta elämään ja kasvattamiseen omien läheisten (Jumalan armosta äiti useammalle rakkaalle lapselle), suomalaisen koulutusjärjestelmän, seurakunnan ja elämänkokemusten kautta. Opiskellut varhaiskasvatusta ja erityispedagogiikkaa. Kasvatus- ja opetustyössä 30 vuotta, edelleen innostunut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *