Talvea ja toimintaa

Pikkupurren ensimmäiset kuukaudet ovat olleet toiminnan käynnistymisen ja uuden aloittamisen aikaa. Monenlaista on opittu yhdessä ja toimintaa kehitetään edelleenkin.  Pikkupurressa lapsi saa olla Jumalan lapsi,  pieni ihminen oppimassa ihmeellistä elämää ja Jeesuksen tuntemista.

Rukoilemme Pikkupurren väkenä siunausta jokaiselle lapselle, perheelle ja työntekijöille.  Jeesuksen kanssa on hyvä jatkaa matkaa. Kiitämme Jumalaa Pikkupursi-ihmeestä.

Varoja tarvitaan edelleenkin toiminnan vakiinnuttamiseksi ja mm. kalustekulujen kattamiseksi. Kiitos lahjoittajille jo etukäteen!

Merja Kinnunen

Saanut opetusta elämään ja kasvattamiseen omien läheisten (Jumalan armosta äiti useammalle rakkaalle lapselle), suomalaisen koulutusjärjestelmän, seurakunnan ja elämänkokemusten kautta. Opiskellut varhaiskasvatusta ja erityispedagogiikkaa. Kasvatus- ja opetustyössä 30 vuotta, edelleen innostunut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *