Viime metreillä

Tänään aherrettiin innokkaasti Pikkupurren talkoissa. Naulakot, pianot, tuolit, kaapistot, pöydät, tietokoneet, astiat ja lelut siirtyivät paikoilleen upeiden ja ihanien talkoolaisten voimin. Lasinen ”veneenkokkakin” sai upean maalauksen lasten iloksi. Pölyt on pyyhitty, astiat tiskattu, tyynyt ja peitot paikoillaan, turvaliivit ryhmänimikoitu ja naulakkomerkit paikoillaan. Kiitos kaikille mukana olleille! Kiitos Jumalalle  ja tervetuloa Helmet ja Aarteet!

TiskaritPikkupursikaapistoSuski ja ikkunaIkea

Merja Kinnunen

Saanut opetusta elämään ja kasvattamiseen omien läheisten (Jumalan armosta äiti useammalle rakkaalle lapselle), suomalaisen koulutusjärjestelmän, seurakunnan ja elämänkokemusten kautta. Opiskellut varhaiskasvatusta ja erityispedagogiikkaa. Kasvatus- ja opetustyössä 30 vuotta, edelleen innostunut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *