Pikkupurren tärkeät päivät

Varaathan kalenteriisi seuraavat Pikkupurrelle lähiaikojen tärkeät päivät:
3.8. ensimmäiset pikkupurtelaiset tulevat hoitoon.
8.8. Klo 11.00 alueen adventtikirkon jumalanpalvelus, jossa rukoillaan koko Pikkupurren väen puolesta. Samassa yhteydessä myös koululaisten, opiskelijoiden ja opettajien siunaaminen opintielle tulevaksi lukuvuodeksi.
13.9. klo 15.00-18.00 Pikkupursipäivä Takrikosalissa: Luvassa keskiaikatunnelmaa, legojenvaihtotori, Elina Vettenrannan musiikkihetki jne.

Merja Kinnunen

Saanut opetusta elämään ja kasvattamiseen omien läheisten (Jumalan armosta äiti useammalle rakkaalle lapselle), suomalaisen koulutusjärjestelmän, seurakunnan ja elämänkokemusten kautta. Opiskellut varhaiskasvatusta ja erityispedagogiikkaa. Kasvatus- ja opetustyössä 30 vuotta, edelleen innostunut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *