Tarina

Joitain vuosia sitten Tampereen kaupunki päätti asuttaa Nurmin alueelle yli kymmenen tuhatta uutta asukasta. Kaupunki järjesti suunnittelukilpailun, jonka voitti ehdotus nimeltä Kotisatama.

Välittömästi nimi toi hyviä mielikuvia turvallisesta paikasta, jonne niin pienet veneet kuin suuret laivatkin voivat tulla satamaan. Vesillä on saatettu kokea koviakin myrskyjä, mutta satama on paikka, missä on turvallista. Siellä voi korjata laivan kolhut ja valmistautua uudelleen matkaan.
Alueelle perustettiin yhdistys, Nurmin Majakka ry, sillä tokihan satama myös majakkaa kaipaa. Sen puitteissa kunnostettiin vanha viljamakasiini, jota alettiin kutsua Majakkataloksi ja jossa tarjotaan esiopetusta Tampereen kristillisen koulun oppilaille.

Palvelua täydennettiin myös lapsiperheille. Suomen Adventtikirkko päätti rakentaa päiväkotirakennuksen yhteistyössä Nurmin Majakka ry:n ja Kristillisen päiväkodin kannatusyhdistyksen kanssa. Näin syntyi Pikkupursi, joka pääsi aloittamaan toimintansa elokuussa 2015 ja laajeni 2018. Rukouksemme on, että voimme olla jokaiselle päiväkodin lapselle ja perheelle siunaukseksi.
 

Ennakkoilmoittautuminen

Ilmoittaudu

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency